Carti pentru tatici (recomandari)

Postat de în: Diverse

2 Apr 2013

In era internetului si al vitezei, cand fiecare minut este numarat, putini apuca sa mai citeasca…

In cazul taticilor e foarte recomandata citirea cartilor de specialitate deoarece, astfel, vor fi mult mai informati, vor stii ce sa faca si cand sa faca, vor stii la ce sa se astepte si asa mai departe.

Pentru voi, m-am hotarat sa fac o lista de carti pentru tatici pe care le veti putea achizitiona online sau din librarii.

Magazine recomandate: emag.ro ; librarie.net

1. Tata la minut (Spencer Johnson)

Tata la Minut constata ca se pricepe mai bine sa dea sfaturi decât sa fie parinte. Atunci începe sa învete din greseli cum sa fie mai bun. La început, învata un mod mai eficient de disciplina – Mustrarea la Minut. Apoi copiii îl ajuta sa descopere alte doua metode si mai importante – Laudele la Minut si Scopurile la Minut. Folositi aceste metode simple si practice si eforturile dvs. de a va educa copiii vor fi mai putin obositoare si mai eficiente. Iar copiii se vor simti mai bine cu ei însisi si chiar se vor comporta mai frumos.

2. Cum sa fii un tata bun pentru fiica ta (Alain Braconnier)

Taţii îşi iubesc uneori prea mult fiicele? Ştiu ei oare să le iubească aşa cum ar trebui? Tatăl are o influenţă decisivă asupra viitorului fiicei lui, asupra femeii care va fi, asupra alegerilor de viaţă pe care le va face. Pentru fiice, relaţia cu tatăl lor este determinantă şi aşa va rămâne şi atunci când ele vor deveni mame, iubite, soţii. Pentru ca taţii şi fiicele să se întâlnească şi să se înţeleagă reciproc, e nevoie adesea de o viaţă întreagă.comandap_on

3. Așa tată, așa fiu? – 12 povestiri despre băieți și tații lor (Kingfisher)

Nimeni nu-i pune mai multe intrebari unui tata decat fiul sau si nicio alta carte nu ofera mai multe variante de raspuns! Aceasta antologie unica exploreaza, in fiecare pagina, cu mult umor, intelepciune si farmec, relatiile dintre fii si tatii lor. Vei descoperi tati devotati, fii iubitori, tati cu secrete si fii cu propriile dileme. Baietii isi doresc un tata pe care sa il respecte, un tata care sa-i aprobe si care sa-i iubeasca. Isi doresc, de asemenea, un tata caruia sa i se opuna.

Lasă un comentariu

PhotostreamDacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail:
  • Lego: De la 5-7 ani cred ca jucariile Lego sunte cele mai potrivite. [...]
  • ionut: un carucior foarte foarte elegant si fiabil in acelasi timp. [...]
  • Altomi Gabriel: Schimb de link cu supermuzica.net? [...]
  • Carucior copii Cangoroo: Si eu le prefer carucioarele Cangoroo, mai ales cele care au o constructie usoara din aluminiu, avan [...]
Banner_235x200_Botezatu