Ce poti face cu fotografiile tale preferate? Cadouri personalizate de Craciun – rapid si ingenios. Probabil, va ganditi care este cel mai potrivit cadou de Craciun? Ar trebui sa fie un cadou util, dar care sa si impresioneze, sa aiba un cost rezonabil si sa fie personal – astfel incat sa nu puteti fi invinuit ca nu v-ati implicat destul in alegerea cadoului.

Pare complicat la prima vedere!

Calendar de perete personalizat in locul fotografiei din imagine poate fi fotografia dumneavoastra printr-un singur click. Cum ar fi daca ar exista un site unde dumneavoastra ati introduce cateva fotografii cu semnificatie si ati realiza rapid, in 2-3 minute, produse unice, cu semnificatie pentru cei dragi si pe care sa le primiti direct la usa, acasa.

Astfel ati economisi timp si bani. Ati scapa de alergatura prin magazine, reusind sa impresionati prin ingeniozitatea dumneavoastra. Costurile coadourilor ar putea sa varieze intre doar 16 lei si 500 lei. Exista un astfel de site, care ofera idei ingenioase de cadouri, realizate cu fotografiile dvs.

Daca intrati pe www.tiparo.ro puteti personaliza on-line calendare de perete, reminder-e zile de nastere, tablouri sau chiar carti de joc. Pentru persoanele speciale din viata dumneavoastra, exista sectiunea de portrete si caricaturi care se pot tipari pe hartie foto sau canvas (panza pentru tablouri).

Incarcati pe site fotografiile dvs. si lasati imaginatia sa configureze cadoul potrivit pentru fiecare persoana importanta pentru dvs.

Creeaza on-line! Daca nu esti multumit de produsul pe care il primesti, il poti returna si noi iti restituim intreaga suma.

Lasă un comentariu

PhotostreamDacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail:
  • Lego: De la 5-7 ani cred ca jucariile Lego sunte cele mai potrivite. [...]
  • ionut: un carucior foarte foarte elegant si fiabil in acelasi timp. [...]
  • Altomi Gabriel: Schimb de link cu supermuzica.net? [...]
  • Carucior copii Cangoroo: Si eu le prefer carucioarele Cangoroo, mai ales cele care au o constructie usoara din aluminiu, avan [...]
Banner_235x200_Botezatu