Carucioare copii

Odata ce un copil apare pe lume, acesta vine si cu responsabilitati, griji, si necesita toata atentia parintilor. De aceea acesta trebuie sa beneficieze de cele mai bune conditii si cel mai bun echipament. Un carucior reprezinta un must-have in randul parintilor. Acesta poate fi folosit atat pentru urmatorul bebelus, cat si dat unor fini, prieteni, rude, de aceea trebuie sa fie unul de calitate sau ales in functie de nevoi.

O prima chestiune de luat in considerare cand este ales un asemenea echipament este mediul de viata al familiei. Daca plimbarile urbane lungi sunt tinta aleasa, atunci vor fi necesare carucioare usor de manevrat, ce permit si cararea unui ghiozdan sau unei genti.

In caz contrar, cel mai potrivit ar fi un scaun de masina care se poate pune pe un schelet cu roti. De asemenea, daca parintii sunt niste persoane active si vor sa fie insotiti de bebelusi si in sesiunea de alergat, se poate rezolva, fiindca exista si carucioare pentru jogging. S-ar putea sa va treziti cu nenumarate carucioare in garaj sau debara, astfel incat copilul dumneavoastra a crescut odata cu nevoile.

Un alt aspect, desi suna cam fitos, este pe cat se poate de adevarat. Trebuie tinut cont de brand. Cu cat este o marca mai renumita, cu atat raportul calitate-pret este mai mult probabil, oferind astfel comfortul si siguranta necesare copilasului. Pentru a fi evitate sansele de imbolnavire ale micutului, caruciorul trebuie sa fie confectionat dintr-un material non-toxic.

Siguranta nou-nascutului se afla pe primul loc. In acest caz, un carucior bun trebuie sa fie neaparat dotat cu ham sau centura de siguranta si cu bare de protectie, evitand astfel caderea sa accidentala. Daca el va urma sa fie depozitat intr-un spatiu mic, este de preferat sa fie ales un model dotat cu sistem de pliere tip umbrela, sa ocupe cat mai mult spatiu posibil. Un spatar reglabil si un suport pentru picioare ajustabil ar spori comfortul bebelusului. E grav daca tocmai siguranta nu este respectata din toate aspectele de mai sus.

In Romania s-a infiintat o campanie interesanta ce are la baza donarea carucioarelor vechi care inca pot fi folosite. Campania functioneaza in felul urmator: daca ai un carucior sau un scaun auto pe care nu il mai folosesti il poti aduce intr-un magazin unde este activ programul sau il poti trimite prin curier si primesti inapoi un voucher cu 25% reducere la urmatorul pachet achizitionat. Tin sa mentionez ca tipul sau marca echipamentelor nu are nicio importanta. In concluzie, daca ati trecut de anii in care trebuia sa va plimbati copilul cu caruciorul sau sa stea in masina pe un scaun auto, il puteti da la schimb pentru un voucher de reducere pentru accesoriile ce urmeaza cumparate pentru urmatoarea etapa de existenta.

Pana in momentul in care bebelusul imcepe sa faca primii pasi, protejarea lui este esentiala, dar daca pasii de mai sus vor fi respectati, cu siguranta aceasta perioada nu va reprezenta o problema.

Lasă un comentariu

PhotostreamDacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail:
  • Lego: De la 5-7 ani cred ca jucariile Lego sunte cele mai potrivite. [...]
  • ionut: un carucior foarte foarte elegant si fiabil in acelasi timp. [...]
  • Altomi Gabriel: Schimb de link cu supermuzica.net? [...]
  • Carucior copii Cangoroo: Si eu le prefer carucioarele Cangoroo, mai ales cele care au o constructie usoara din aluminiu, avan [...]
Banner_235x200_Botezatu