Cadouri de Craciun pentru scolari

Postat de în: Jucarii

2 Dec 2013

cadouri_de_craciun

Cand spun scolari ma gandesc la copii aflati in clasele I – VIII si in privinta cadourilor de Craciun parintii inca mai pot face alegerile potrivite fara a insela asteptarile.

Chiar daca la aceasta varsta copii par a sti foarte bine ce-si doresc cadou (cele mai cele chestii…) este recomandat ca parintii sa se gandeasca de doua ori inainte de a le face jocul celor mici.

Magazine de cadouri recomandate de noi:
cadouridetop.ro ; fungift.ro ; giftmarket.ro ; cadouri-funny.eu

Cadouri de craciun pentru baieti: carte, dvd-uri cu filme pentru copii, dvd-uri cu jocuri pentru computer, iPod, ghiozdan, penar, bicicleta, role, minge de fotbal sau de baschet, sanie, placa de skateboard, tabla de sah + piese, figurine din plastic, puzzle, set caciula, fular si manusi, pulover, ghetute, masina teleghidata, robot teleghidat, ceas de mana.

Cadouri de Craciun pentru fete: dvd-uri cu filme pentru copii, jocuri pentru computer, iPod, ghiozdan, penar, role, bicicleta, set de badminton, set caciula, fular si manusi, pulover, sanie, patine, carte, jucarii din plus, puzzle, papusa Barbie, set cosmetice pentru copii (sampon, parfum, strugurel, gel de dus), figurine colorate pentru decorat bradul de Craciun, rochita, cizmulite.

Lasă un comentariu

PhotostreamDacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail:
  • Lego: De la 5-7 ani cred ca jucariile Lego sunte cele mai potrivite. [...]
  • ionut: un carucior foarte foarte elegant si fiabil in acelasi timp. [...]
  • Altomi Gabriel: Schimb de link cu supermuzica.net? [...]
  • Carucior copii Cangoroo: Si eu le prefer carucioarele Cangoroo, mai ales cele care au o constructie usoara din aluminiu, avan [...]
Banner_235x200_Botezatu