1iunie_blog

Sărbătorim împreună 1 iunie cu un concurs interactiv pentru tine şi copilul tău! Provocarea este simplă: copilul tău alege orice metoda tradiţională (nu digitală) de desenat şi noi vă răsplatim cu premii în valoare de 4.000 Lei!

Acuarelă, cariocă, creion sau cretă pe asfalt… copilul tău alege cum să deseneze logo-ul eMAG, iar tu trebuie doar să fotografiezi desenul şi să îl urci pe site-ul eMAG utilizând formularul din pagina de concurs.

Vor fi 11 premii iar câştigătorul premiului cel mare va primi un Card Cadou eMAG în valoare de 3.000 Lei pentru jucării din oferta eMAG. De exemplu, o bicicletă, o căsuţă de joacă sau un joc educativ. Sau chiar pe toate la un loc! În plus, desenul de pe locul I va fi chiar logo-ul eMAG pe 1 iunie!

Care sunt premiile?

  • Locul I
    Card Cadou eMAG în valoare de 3.000 Lei pentru jucării la alegere de pe eMAG.ro
  • Locurile II – XI
    10 x Carduri Cadou eMAG în valoare de 100 Lei Lei pentru jucării la alegere de pe eMAG.ro

Termenul limită de înscriere în concurs este 30 mai 2013, ora 23:59. Mai multe detalii despre concurs pot fi găsite în pagina concursului.

Lasă un comentariu

PhotostreamDacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail:
  • Lego: De la 5-7 ani cred ca jucariile Lego sunte cele mai potrivite. [...]
  • ionut: un carucior foarte foarte elegant si fiabil in acelasi timp. [...]
  • Altomi Gabriel: Schimb de link cu supermuzica.net? [...]
  • Carucior copii Cangoroo: Si eu le prefer carucioarele Cangoroo, mai ales cele care au o constructie usoara din aluminiu, avan [...]
Banner_235x200_Botezatu