Dragi Mamici este tactici, sa vreti voi Siguranţa, incredere si calitate in articolele cumparate pentru bebelusi? Pai va pot da un mic ajutor, un magazin online cu articole pentru nou nascuti dar si pentru pitici de pana la 5-6 ani.

Strollers va ofera aceste lucruri pe care le doriti chiar si produse bio pentru copii. Fiind cel mai mare magazin online cu articole pentru bebelusi din Romania, are pentru toata lumea produsele potrivite ;) .

O chestie care mi-a placut mult, este plata. Plata se poate face prin mai multe modalitati, ceea ce nu prea am vazut la multe magazine online. Ofertele sunt irezistibile asa ca nu aveti altceva de facut decat sa aruncati un ochi sa vedeti despre ce este vorba ;) .

Un lucru destul de interesant pe care l-am observat este prezenta pachetelor promo, ceva ce nu prea am vazut prin alte parti.  Este combinatia de produse pentru prichindei, ceea ce poate fi mult mai convenabil pentru parinti.

Pentru mai multe detalii intrati aici.

Lasă un comentariu

PhotostreamDacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail:
  • Lego: De la 5-7 ani cred ca jucariile Lego sunte cele mai potrivite. [...]
  • ionut: un carucior foarte foarte elegant si fiabil in acelasi timp. [...]
  • Altomi Gabriel: Schimb de link cu supermuzica.net? [...]
  • Carucior copii Cangoroo: Si eu le prefer carucioarele Cangoroo, mai ales cele care au o constructie usoara din aluminiu, avan [...]
Banner_235x200_Botezatu