ce-modele-de-carucioare-maclaren-se-poarta-in-2013La fel ca in moda vestimentara, colectiile de carucioare copii se innoiesc in fiecare an, iar marile branduri internationale dau tonul. Faimosul brand britanic de carucioare preferat de vedete, Maclaren va prezinta colectia 2013.

Usoare, ergonomice, versatile, modelele de carucioare Maclaren sunt un ideale pentru a pleca in vacanta cu bebelusul. Fabricate din aluminiu si material de parasuta, modelele 2013 de carucioare Maclaren se pot folosi de la nastere si pana la 3 ani.

Cele mai usoare modele de carucioare Maclaren, Volo sunt recomandate bebelusilor mai mari de 6 luni, au o greutate de 4 kg, se strang in sistem umbrela si sunt prevazute cu o practica husa de ploaie pentru zilele capricioase de vara.

Modelele Globetrotter si Trimph, se pot folosi de la 3 luni si sunt extrem de compacte. Din familia carcioarelor maclaren recomandate de la nastere, modelele Quest, XT, XLR sunt in topul preferintelor clientilor. Iar supervedeta colectiei Maclaren in 2013, fantasticul carucior Maclaren BMW este alegerea bunului gust si a desavarsirii in materie de carucioare tip umbrela pentru copii.

Va asteptam in magazinul pentru copii ErFi din Sun Plaza, in showroom-ul ErFi de pe Strada Veseliei nr 39-41, sector 5, Bucureti si online pe www.carucioare-maclaren.ro pentru a cumpara must-have-ul verii 2013: modelul tau de carucior Maclaren !

Lasă un comentariu

PhotostreamDacă vrei să afli când am scris ceva nou, lasa-mi adresa ta de e-mail:
  • Lego: De la 5-7 ani cred ca jucariile Lego sunte cele mai potrivite. [...]
  • ionut: un carucior foarte foarte elegant si fiabil in acelasi timp. [...]
  • Altomi Gabriel: Schimb de link cu supermuzica.net? [...]
  • Carucior copii Cangoroo: Si eu le prefer carucioarele Cangoroo, mai ales cele care au o constructie usoara din aluminiu, avan [...]
Banner_235x200_Botezatu